<< Finoten etusivulle

Finoten tuotteet ja palvelut


Finote Fires

Finote Fires on kokonaan suomalainen ratkaisu toimiston myyntitapahtumien hallintaan. Firesillä voit kirjata yhteydenotot ja tarjouspyynnöt. Fires laskee tarjouksen yrityksen tuotteilla ja näyttää katteen sekä haluttaessa myös valmistamiseen kuluvat työajat. Tarjous muuttuu kädenkäänteessä myyntilaskuksi ja Firesin perusversio sisältää myös myyntireskontran. Toimitusten mukana Fires merkitsee varastotapahtumat, joten varastokirjanpitokin sujuu kuin itsestään.  
Ominaisuuksistaan huolimatta Finote Fires on markkinoiden edullisimpia taloushallinnon sovelluksia.

Finote Hoiva

Finote Hoiva perustuu Firesin miellyttävään ja helppokäyttöiseen ohjelmaan. Hoiva sopii kaikille hoivayrityksille, niin kotisairaanhoitoyritykselle kuin vaikkapa siivouspalveluyritykselle. Hoiva laskee KELA-vähennykset ja kotitalousvähennykset automaattisesti normaalin laskutuksen yhteydessä. Raportointi ja päivittäiset toiminnot on kehitetty yhdessä hoiva-alan yritysten kanssa ja ohjelman käyttö voidaan muokata vastaamaan yrityksen jo käytössä olevia toimintamalleja.

Finote Pocket Coach

Pocket Coach on Windows-pohjaisiin käsitietureihin tehty valmentajan ja joukkueenjohdon nykyaikainen seuranta- ja suunnitteluväline. Pocket Coach kirjaa pelaajien poissaolot ja osallistumiset eri harjoitteisiin. Pocket Coachilla voit tilastoida pelejä ja harjoituksia ja pisteyttää suorituksia sekä kirjata peli- ja harjoitustapahtumia.
 
Peleissä Pocket Coach hoitaa vaihtoruletin ja huolehtii tasaisesta peliajasta ennalta valitun suunnitelman mukaisesti. Lisäksi Pocket Coachin raporteista voi tarkastella vaikkapa peliaikojen toteutumista jälkikäteen.

Finoten tietohallintaosaaminen

Vuosien kokemus toimistojen tietohallinnan ratkaisujen valmistamisesta ja konsultoinnista on käytettävissänne, mikäli haluatte tehostaa tai suunnitella uudelleen tietotekniikan käyttöä yrityksessänne. Voimme analysoida nykytilanteen ja auttaa teitä suunnitelemaan ja dokumentoimaan tehokkaamman tehtävienkulun. Olemme mukana valitsemassa kuhunkin tehtävään parhaiten sopivat työkalut Finoten, Microsoftin ja kolmansien osapuolien tuotevalikoimasta. Oma ohjelmistokehityksemme voi valmistaa puuttuvia osia tietohallinnastanne.

Finoten ohjelmistoprojektiosaaminen

Finoten koulutetut huippuasiantuntijat toimivat ulkoistettujen ohjelmistoprojektien resursseina. Ydinosaamistamme on Microsoft-pohjaisten ohjelmistoprojektien suunnittelu ja johtaminen. Meiltä löytyy myös ammattilaiset nykyaikaiseen ohjelmointityöhön. Osaamistamme käyttävät niin monikansalliset suuryhtiöt kuin muutaman työntekijän huipputeknologiayrityksetkin.

 
 
Copyright © 2014 Finote Oy – Sivuja päivitetty viimeksi 04.03.2014